EDREMİT, MİDİLLİ 2. AEGEAN EXPO FUARI`NDA

EDREMİT,  MİDİLLİ 2. AEGEAN EXPO FUARI`NDA

Yunanistan'ın Midilli adasında 20 – 23 Haziran'da düzenlenen ‘Expo AEGEAN 2014 Ticari Turistik ve Kültürel Fuarı'na Türkiye'den Belediyeler, Ticaret Odaları ve firmalar yer aldı.

Yunanistan’ın Midilli adasında 20 – 23 Haziran’da düzenlenen ‘Expo AEGEAN 2014 Ticari Turistik ve Kültürel Fuarı’na Türkiye’den Belediyeler, Ticaret Odaları ve firmalar yer aldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit ile Yunanistan`ın Midilli Adası arasında ticari ilişkilerin arttırılmasında iş adamlarına büyük iş düştüğünü söyledi

Yunanistan’ın Midilli adasının marinasında 20 – 23 Haziran’da düzenlenen ‘Expo AEGEAN 2014 Ticari Turistik ve Kültürel Fuarı’na Edremit Ticaret Odası, Edremit Belediyesi ve özel işletmeler katıldı.

Yunanistan’ın Midilli adasının marinasında 20 – 23 Haziran’da düzenlenen Expo AEGEAN 2014 Ticari Turistik ve Kültürel Fuarı’na Türkiye’den Belediyeler, Ticaret Odaları ve firmaların da yer aldığı fuara, Yunanistan`ın diğer bölgelerinden işadamları, tüccarlar ve girişimciler de katıldı.

Yunanistan Kalkınma ve Rekabet Bakanlığı`nın resmi onay ve desteği ile Midilli Adası Marinası`nda gerçekleşen 2. nci Expo Aegean Ticari Turistik ve Kültürel fuarında, katılımcılar ürünlerini ve hizmetlerini 3 gün boyunca sergilendi ve birçok bağlantılar yapıldı.

2. nci Expo Aegean Ticari Turistik ve Kültürel fuarına katılan Edremit Belediyesi standına hafta sonu ziyaret eden Yunanistan Adalet Bakanı Haralambos Athanosiu, Milletvekili ve Geçmiş Dönem Ege Bakanı Nikos Sfunakis, Kuzey Ege Bölge Valisi Nasos Yakalis, Midilli Belediye Başkanı Dimitris Vunatsos, Midilli Milletvekili Pavlos Voyagis, Atina Meslek Odası Başkanı Yorgos Benetos, Midilli Ticaret Odası Başkanı Trasos Kalogridis ve Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan`ın ziyaret ettiği konuklarını Edremit Belediyesi standında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da ağırladı.

Fuarda açtığı Edremit Belediyesi standının komşu ülkede sıcak bir ilgiyle karşılandığını, Edremit’i başarılı bir tanıtım ile ilçeni adını bir kez daha duyurmayı başardıklarını açıklayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Birçok özellik ve güzelliği bir arada barındırmaktadır. Edremit’imizi ve dünya mirası Kazdağlarımızı yurt içinde ve yurt dışında daha geniş kitlelere tanıtabilmek için çalışıyoruz. Komşu Midilli adasında kurduğumuz ilişkiler ile iki ülke arasında ekonomik ve kültürel ilişkilerin olumlu anlamda gelişeceğini umuyoruz” dedi.

Başkan Saka, Edremit ile Yunanistan`ın Midilli Adası arasında ticari ilişkilerin arttırılmasının önemine vurgu yaptı ve Bölgemdeki iş adamlarına büyük iş düştüğünü söyledi. ENVER DOLGUN/MİDİLLİ

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı